Edice: KONČÍ V pugétu lučních květů

Abych měla prostor pro nové kolekce, některá starší musí skončit. A tou je V pugétu lučních květů, a její starší bráška Luční

Máš tak výjimečnou příležitost udělat radost sobě za zvýhodněné ceny a mně pomoci udělat místo na další nové produkty a kolekce, které jste si přáli a které pro vás chystám💖

Kolekce znovu v nabídce po vyprodání zásob už nebude. Máš tak poslední možnost, kdy z ní něco pořídit - ať už sobě, nebo jako dárek pro někoho blízkého.

VYUŽÍT SLEVY

Nebyly to luční květy

Vzor vznikl na konci dubna 2020.

Byl inspirovaný skutečným pugétem, který jsem dostala jen tak, z lásky. Najděte na něm řadu modrých a růžových květů, prokládaných zelenými listy. 

Dost možná to nebyly luční květiny 🙃, ale do toho názvu mi to prostě sedělo. A tak dostal design název V pugétu lučních květů.

První sukni jsem z něj ušila už v červnu 2020. Od té doby dělá radost stovkám z vás. Je ale na čase ho uzavřít.

Jak ti bude slušet

Tomuto vzoru sluší všechny studené odstíny modré, růžové a fialové. Já jsem si ho nejvíc zamilovala se starorůžovou - tu můžete vidět na druhém videu, na tričku pod bundou, kterou. 

  • Sukně můžete nosit elegantně k podpadkům a sáčku, úplně stejně jako ve volném čase k teniskám a džínové bundě.
  • Outfit doplníte gumičkou scrunchies, náramkem s broží, nebo třeba zrcátkem.
  • A do stejného vzoru můžete obléknout i malou princeznu, nebo velkou slučnu. V nabídce najdete totiž i dětské a dívčí sukně.

Opravdu jsou všechny designy autorské?

Edice V pugétu lučních květů končí

Jednoznačně ANO! :) Každý z vzorů, které tu na oblečení vidíš, vymýšlím a maluji já, Kačí. Proto ráda říkám, že jsem srdcem i rukama značky KSD-art. A proto je taky nikde jinde neuvidíš

Někdy je maluji akvarelem na papír a následně digitalizuji, někdy je maluji rovnou v digitální podobě. Hotové designy pak nechávám natisknout v české tiskárně na látky a z těch pak s láskou šiji jednotlivé kousky. V těch jsi pak naprosto jedinečná a nepřehlédnutelná.