4x přesedám, než je sukně hotová

Rozdíl mezi továrnou a malým výrobcem je ohromný. Třeba ten, že malý výrobce zná na každém svém produktu každou nitku, protože jen on sám je součástí celého jeho procesu. S láskou se o každou vaši objednávku stará, jako by byla první a jediná. A přesně tak je to i u mě. A pro ty z vás, co raději čísla - spočítala jsem to :) 11x vezmu sukni do rukou a 4x přesednu mezi různými stroji, než vám ji můžu hotovou skládanou sukni poslat.

Je to proces, to vám povím

Celý proces ale začíná ještě mnohem dřív, než vůbec sednu k šicím strojům. Začíná už u grafického tabletu nebo akvarelových papírů, kde navrhuji a maluji designy. Protože jak víte, všechno, co u KSD-art koupíte, je jen z vlastních designů. O tom ale jindy. A až teprve, když je mám natištěné na látkách, můžu se vrhnout do šití.

Pojďte nakouknout

Pojďte mi kouknout pod ruce, jak takový šicí proces vypadá. A nebojte, zkrátila jsem vám ho do necelých 2 minut.

Z čeho skládané sukně jsou?

Primárně šiji ze saténu. Je lehoučký a minimálně mačkavý - kdo by taky chtěl po celém dni v práci vypadat, jako by vypadl ze ždímačky, ne? Satén je skvělý na teplé počasí, ale i s brzkým jarem nebo podzimem s ním nezmrznete. Kamarádí se totiž i se silonkami, takže nasadit kozačky a můžete vyrazit i v chladnějším počasí.

Kapsy? Jasná věc

Je prostě bez pochyby, že sukně mít kapsy. Sportovní, i ta elegantní. Protože občas si potřebujete něco někam strčit. A kapsy dodají eleganci i trošku té drzosti. Proč ne?

Jak skládanou sukni nosit?

Jakkoli! Tahle sukně je kámoš se sáčkem i džínovou bundou. A dá se nosit v pase, kde krásně zdůrazní ženské křivky, nebo i na bocích, když víc křivky zdůrazňovat nepotřebujete. Prostě podle potřeby a nálady.

 

Z čeho můžete vybírat?

No jéje :) Tento střih je u vás tolik oblíbený, že ho pro jistotu šiji ze všech designů. Vybírejte, jak je libo. Protože jestli jste na tom stejně jako já, tak určitě zase nemáte co na sebe ;)