Tipy na dárek

Kdo nechce stres, ten nakupuje zavčasu, víme ;) Nebudu vás zbytečně provokovat, že jsou i tací, co už mají dárky zařízené od konce září, že jo :)) Ale dám vám pár tipů na dárky, kterými můžete udělat pod stromečkem radost i vy. Protože kdo je nakoupí teď, ten si obstará Vánoce bez stresu.

  • Proč nakupovat KSD-art? Protože všechny produkty jsou z mých autorských vzorů, daruješ tak originál.
  • A můžeš nakupovat i zboží, které není skladem, pravidelně e-shop totiž doplňuji, a tak Vánoce společně stíháme.

Tak pojďme na to.

Náramky

Udělejte radost ručně vázaným náramkem s broží s autorskými designy. Ta je navlečená spolu s korálky z minerálních kamenů na šňůrce tak, abyste si ho mohli velikost náramku pohodlně upravovat pro velikost svého zápěstí.  

Brož je voděodolná, náramek tak snese sprchu i všechna dobrodružství, které vaše obdarované čekají.

Šátky

Šátek na krk z umělého hedvábí v autorských designech je doplňkem, který ve svém šatníku oceníte celoročně. Je vkusným dárkem pro výjimečnou ženu. 

Umělé hedvábí bude hladit jako pírko. A co víc - nemačká se.  

K šátku si můžete objednat i decentní sponu ve stříbrné barvě, do které šátek pohodlně provléknete - žádný uzel, jen elegance :)

Zrcátka do kabelky

V žádné kabelce, ať už ji nosí malá princezna, nebo žena-královna, nesmí chybět zrcátko. Zrcátko, které je vždy při ruce, bezpečně se zaklapne a které přesně ví, kdo že je v zemi zdejší ze všech nejkrásnější. 

Zrcátka jsou v autorských designech, budou tak originálním dárkem.

Kapesníčky do saka

Milujeme muže, kteří dbají na svůj zevnějšek, a ať už má muž sako k obleku, nebo ho nosí v duchu ležérní elegance, vždy je to dokonalý pohled. Co takhle přidat k saku ještě malou drobnost, která celý outfit povýší ještě o úroveň výše? 

Kapesníček je ušitý z umělého hedvábí v autorských designech. Darujete tak originální nestárnoucí doplněk pro muže, který s ním bude nepřehlédnutelný. 

Ale nezapomínejte, sako není výsadou jen mužů! Kapesníček je ideální velikosti, takže ho obdarovaná žena může nosit také jako šátek na ruce, nebo navázaný jako doplněk na kabelce.

Gumičky do vlasů Scrunchies

Co takhle stažené vlasy elegantní gumičkou, ze které vlasy bolet nebudou? Prosím, tedy je. Navíc je ušitá ze saténu, jak jinak, než v autorských designech, darujete tak pohodlí s puncem elegance a originality. 

Dárkové poukazy

A pro ty, kteří se nemohou rozhodnout, jsou připravené dárkové poukazy. Můžete je mít v papírové podobě, ale pro ty hodně velké opozdilce je také zasílám v PDF k vytištění doma ;)

Darkovy-poukaz-500

>> A jeden tip na závěr

Až budete balit své vánoční dárky, třeba se vám budou hodit vánoční kartičky. Najdete je v e-shopu volně ke stažení. ZaDARmo. Krásné Vánoce :)